Contact met Embrace the World

Dick en Ida Henstra
Embrace the World
Boekweitlaan 51, 7906 LB Hoogeveen
0528-220931

info@embracetheworld.nl

Leveranciers en organisatoren graag mailen naar: ida@embracetheworld.nl

KvK: 63501864

BTW: 855263611B01
Bank nr.: NL47INGB0006853776

Wilt u zien wat we met uw gegevens doen? Bekijk onze privacy statement in de Algemene Voorwaarden. KLIK HIER

Contact

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van Embrace the World, of aanbiedingen te ontvangen meld u zich aan via het contact formulier.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn voor pakketten tot 10 kg € 6.95. Voor kleinere pakjes die door de brievenbus passen geld een tarief van € 2.95. Dit wordt aangegeven in uw winkelwagen.  Bij uitzonderingen nemen we contact met u op voordat we uw pakket verzenden.

Worden verzendingen verzekerd?

Nee, tenzij u deze kosten zelf wilt dragen. Neem daarvoor contact met ons op.

Ik wil mijn bestelling annuleren, ik ben niet tevreden met mijn bestelling, hoe stuur ik het retour ?

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Embrace the World reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

 

Retourneren / Afkoelperiode

U heeft een wettelijke afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Gebruikt u hiervoor ons retourformulier dat bij uw zendig was ingesloten. U kunt het formulier ook hier downloaden. Hoe duidelijker u het formulier invult, hoe sneller we u van dienst kunnen zijn.

 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u in originele verpakking terug te sturen naar onderstaand retouradres. Embrace the World zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

 

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Embrace the World kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Embrace the World heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

De garantie en retourvoorwaarden vindt u ook hier.

 

Embrace the World

Witsenborgstraat 5

7906NN  Hoogeveen

info@embracetheworld.nl

LINKS

Boekhouding: R.J.B. boekhouding en consultancy

Fotografie: Marielle de Vries

Kruiden: Eleoflora

Wereldwinkel: Hoogeveen

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search