De stille wintermaanden

November en December waren heel druk, voor ons doen dan. Naast ons reguliere werk wennen aan de markten gaat niet altijd vanzelf. En dan denk je: O straks, in januari en februari even heerlijk helemaal niets.

Maar het is nog maar half januari en ik begin nu al te denken: wanneer kunnen we weer? Het is zo knoert gezellig en het is ook altijd nog een beetje spannend. Lukt het? Vinden klanten onze producten wel leuk?

Dus heb ik me maar gestort op het zoeken naar nieuwe spullen, en het zoeken naar nieuwe markten. Ook dat gaat namelijk niet vanzelf. De eersten zijn geboekt. Fryske Wald, in Surhuisterveen, Zeldzaam mooi in Groningen, Dag van het kind in Orvelte en een Middeleeuws weekend op Kasteel Cannenburg in Vaassen. Je kunt ze vinden in de evenementen kalender.

Maar een zoektocht is het wel hoor. Welk evenement past bij ons, is het niet te duur in standgeld? Willen we wel zo veel 2-daagse evenementen boeken? En dus zit ik hier op zaterdag- en zondagmiddag het internet af te struinen. Allerlei handelaren op te zoeken, waar gaan die naar toe? Website’s bezoeken, facebook uitpluizen, mailtjes sturen, afspraken inboeken in de Embrace the World planner, op het bureaublad van mijn laptop. Binnen handbereik om snel een aanbod op te kunnen zoeken. Want ja, we krijgen nu ook af en toe een vraag of we komen willen. Is dat niet leuk? Gevraagd te worden?

En dan ineens is het wel heel donker in de kamer wanneer ik om me heen kijk. Is het al bijna vijf uur?

Hoe zat dat nu ook al weer met de Stille Wintermaanden? Druk, druk, druk.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search