Dimdammen of doen wat je moet doen

Dimdammen of doen wat je moet doen.

Dat was voor ons al lang de vraag. We hebben deze mooie website nu al een aantal jaren, en zo langzamerhand is hij behoorlijk uitgebreid. Niet alleen meer producten, ook meer pagina’s. En in het webshop gedeeldte kwamen er niet alleen bestellingen uit Nederland, maar ook uit het buitenland.

Alles ging prima, tot we er een groothandel bij in wilden hebben. Bedrijven die grotere hoeveelheden afnemen en dan de prijzen zonder BTW wilden zien. Daar ging het fout, elke keer was er iets niet in orde. Dan geen verzendkosten, dan geen BTW op de bon.

Dimdammen

En dan kom je voor de vraag: Blijven we zo nog langer doormodderen. Maar wat dan? Eén hele nieuwe site die dit alles wel aan kan? Of de boel uit elkaar halen?

Na lang twijfelen, want dat betekend Dimdammen, en veel beraadslagen, hebben we de stoute schoenen dan toch maar aangetrokken. In gesprek met onze webbeheerder kwamen we tot de conclusie dat we heel goed een nieuwe website konden maken die erg veel op Embrace the World lijkt, zodat het voor de klant duidelijk is dat men toch bij de zelfde leverancier is. Na vele uren werken aan deze nieuwe site, is het dan nu zo ver.

Mag ik je presenteren:

www.NatuurlijkeHakhoning.nl

Feestelijke foto van een stapel hakhoning met zwevende hartjes. Hiermee wordt de opening van de nieuwe website Natuurlijke Hakhoning gevierd.

Particulier versus wederverkoper.

Laat het duidelijk zijn dat we nu twee website’s hebben.

Één, Embrace the World, voor particulieren. Hier kun je nog steeds mooie en eerlijke cadeau-artikelen en bakjes en zakjes hakhoning.

En één: NatuurlijkeHakhoning, een groothandel voor wederverkopers. Bijvoorbeeld voor winkeliers, marktkooplui en soms mensen met een praktijk die hun klant iets aan willen bieden. Of bijvoorbeeld een bedrijf dat hun medewerkers een opkikkertje willen geven.

Service blijft. 

Wij willen er voor onze klant zijn.

Bellen, mailen of het contactformulier gebruiken blijft natuurlijk de beste methode om je vragen beantwoord te krijgen. Schroom dus niet om contact met ons te zoeken.

Ook afhalen is nog steeds mogelijk. Neem wel eerst even contact op om te zien of we thuis zijn. Sinds we zijn verhuisd hebben we een mooie opslag en voldoende parkeerruimte aan een doorgaande weg in Hoogeveen. Dus altijd welkom

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

prachtig bloeiende rode stokroos, in het kleine voortuintje van ons nieuwe huis in Hoogeveen. Producten van Embrace the World afhalen kan na overleg.