Er is ook altijd wat.

Gloeiende, gloeiende…… Er is ook altijd wat. Wat? De website, het gaat maar even goed zonder problemen en dan is er weer iets met de website niet in orde.

Hallo, ik zie maar 2 smaken hakhoning, hebben jullie er niet meer?

Zeg, ik zag dat jullie website veel Engelstalige knoppen heeft. Waarom doen jullie dat?

Hallo, ik zou graag de Tibetaanse hoed bestellen, maar de betaling wil niet lukken.

Zucht. Zo is er altijd wel wat aan de hand.

Oplossen

Het houd je bezig, en soms is het heel simpel. Er is een update geweest en omdat WordPress oorspronkelijk in het Engels is zijn de instellingen weer terug bij af. Zoek je je weer suf, waar zat die knop ook al weer waar je de taal kon instellen?

De zichtbaarheid van de smaken was wat vreemder. Er stonden wat instellingen bij enkele producten niet goed, maar waarom? Wel was duidelijk dat de site niet de mogelijkheid heeft om per product te kiezen of je de prijs inclusief of exclusief wilt laten zien. En omdat we zowel particulieren als winkels als klant hebben is dat toch wel belangrijk. Vandaar dat de bedrijven nu ook de prijs inclusief BTW zien. Dat is niet zo erg, als het maar duidelijk is.

Het laatste probleem, dat met de betaling is me nog niet helemaal duidelijk.  Dat we de originele Tibetaanse hoed verkochten was een verassing. Zulke dingen komen op je pad, heb je er ook maar één van. En er is ook een liefhebber voor, hoewel die je maar net moet zien te vinden. En hoe vind die ene belangstellende jou dan?

Nou door veel te doen met je website bijvoorbeeld. Stukjes schrijven, teksten of linkjes bijvoegen, instellingen aanpassen. Wanneer google ziet dat de site actief is, zet hij je ineens een stuk hoger in de ranglijst.

Hmmm, misschien moet ik dan wel zeggen: yippee, we hebben weer gedoe met de website, nu klimmen we weer in de zoekresultaten.

Tja. Goed voor ons, en onze FAIR TRADE producent.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

voet in het gips, lastig om hiermee de Embrace the World kraam te bemannen.Afbeelding van een doos met verpakkingsmateriaal waarmee duidelijk wordt dat producten goed en veilig verpakt worden bij verzending door Embrace the World.