Even voorstellen

Even voorstellen

Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. Nieuwe dingen komen op ons pad, oude gewoonten worden minder gewoon. Wanneer je niet af en toe iets veranderd blijf je achter. Dat weten we allemaal wel, maar of we daar altijd bij stil staan is ten tweede. En Of we het wel zo leuk vinden is nog weer iets anders.

Wij verkopen al weer een hele tijd hakhoning. Op onze kraam, in onze webshop, en ook aan winkels.

Zo kreeg ik onlangs de vraag: heb je nog wat nieuws? Eerlijk gezegd had de producent wel wat nieuws. Alleen waren we hier nog niet niet zo happig op, want meer smaken betekend ook meer op voorraad moeten hebben. En dat kost niet alleen ruimte, maar ook geld. De houdbaarheidsdatum is niet zo’n probleem. Hakhoning blijft heel lang goed.

Maar goed, zo’n vraag schud je toch wel weer wakker. En aangezien we er al vaker over gesproken hadden, het telkens voor ons uitschoven, hebben we dan nu maar doorgepakt.

Bakje rose-rode hakhoning, in de smaak cranberry. Eén van de 11 smaken die je bij Embrace the world kunt kopen.Bakje hakhoning, in de smaak naturel. De enige soort die echt naar honing smaakt. Eén van de 11 smaken die je bij Embrace the world kunt kopen.

Daarom wil ik jullie even voorstellen: Hakhoning in de smaken Cranberry en Naturel

Naturel smaakt gewoon naar honing en eigenlijk is het de enige smaak die ook echt naar honing smaakt. Gek dat deze nu pas gemaakt is. Best wel een logische smaak voor hakhoning. Maar goed, dan kunnen we er nu van genieten.

Komende week komen beide smaken op de website, dus vanaf dan te bestellen in bakjes van 300 gram, oud Hollandsche zakjes van 200 gram en voor de wederverkoper per kilo.

Wat is Hakhoning Afbeelding van brokken hakhoning met dropsmaak. Een heerlijk en gezond snoepje.

Mocht je het even gemist hebben: Hakhoning is een Nederlands product, wordt in het  noorden van Nederland gemaakt met grotendeels Nederlandse ingrediënten. Grotendeels, want wat is Hakhoning?

Het hoofdbestanddeel is, je raad het al, honing. Hier worden oa. kruiden aan toegevoegd waardoor er verschillende smaken ontstaan. Maar de honing is uiteraard niet vloeibaar meer, anders valt het niet te hakken immers. Want hakhoning wordt inderdaad gehakt. En wel met de hand. Vandaar dat het geen precies afgepaste stukken zijn. Elk stukje is anders van grootte en vorm. Precies zoals het op het hakblok uit komt.

Tijdens het productie proces, dat doormiddel van verwarming gaat, worden er kruiden, eventueel natuurlijke kleurstoffen en een beetje kristalsuiker aan toegevoegd. Dit laatste zorgt ervoor dat de honing dusdanig gaat kristaliseren dat hij bij het afkoeken hard wordt.

Dit productie proces luistert erg nauw. Een halve graad verschil kan het product doen mislukken.

Zo veel kruiden, zo veel smaken

Die kruiden, dat is het enige wat niet altijd uit Nederland komt. Eucalyptus komt oorspronkelijk uit Australie. Maar tijm groeit in onze voortuin net zo fijn als in middellandse zee landen of Azie.

Inmiddels is onze hakhoning is verkrijgbaar in 11 smaken, eucalyptus, sinaasappel, citroen, tijm en kaneel, aardbei, drop, anijs en gember. En dan nu ook in cranberry en naturel. En af en toe hebben we een smaakje in de aanbieding.

Oorspronkelijk werd het product gebruikt als medicijn, vanwege de gunstige werking van de kruiden die er in verwerkt werden. Ook al hebben we nu heel andere medicijnen, tijm is nog steeds gunstig voor de keel, eucalyptus is goed voor de luchtwegen enz. Wil je meer weten over de toepassingen?

Klik dan HIER voor het smakenblad.

Heb je nu inmiddels wel zin gekregen in een brokje hakhoning? Dan ben je van harte welkom in onze WEBSHOP, of aan huis om iets af te halen. (Alleen op afspraak)

Even voorstellen is een blog verhaal dat ook gepubliceerd is op Natuurlijke hakhoning.nl, dé hakhoning website voor wederverkopers.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

op het zand ligt een halve oesterschelp met hierin een glanzend ronde parel. Een bedeltje met parel is te verkrijgen bij Embrace the WorldAfbeelding van brokken hakhoning met dropsmaak. Een heerlijk en gezond snoepje.