Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rapalje zomerfolk 2019

15 juni 2019 - 16 juni 2019

Foto van het terrein voor het grote podium op Rapalje Zomerfolk. In relaxte sfeer wordt gedanst en geluisterd naar de muziek, of gepicknickt.

Rapalje Zomerfolk 2019 is zoals gewoon:

Zinderende muziek, wervelende shows, bijzondere marktkramen, enthousiast kinderentertainment, lekker eten en drinken.

Kom snuffelen bij alle bijzondere spullen die aangeboden worden, kijk bij de geschiedenisgroepen en zie hoe ze leer bewerken, koken of andere ambachten laten zien. Of schiet zelf eens een paar pijlen af.

En wanneer je even rust wilt strijk dan neer op de grote grasvelden in de buurt van de podia, of aan tafeltjes bij het foodplein.

Embrace the World is aanwezig met onze standaard producten en bovendien weer veel nieuwe items. Kom gezellig even langs, kijken en bijkletsen.

Gespot op onze kraam: Koshi’s. Bekijk en beluister ze hier alvast. 

Kaarten van Rapalje Zomerfolk 2019 bestellen via de website: Zomerfolk festival

Embrace staat al jaren op dit Zomerfolk evenement. Het is het grootste en gezelligste evenement van het noorden en verdiend zeker een bezoekje. Dat wij hier al zoveel jaren staan zegt wel voldoende. Zelfs onze kinderen Anna en Gideon, die inmiddels volwassen zijn en hun eigen keuzes maken, komen graag een dagje of langer langs. Je kunt ze dan ook zo maar in onze kraam of de kraam van bevriende handelaren aantreffen.

Omdat dit een evenement is die twee dagen duurt blijven we natuurlijk slapen. Wist je dat wij een historische tent hebben staan in het levende geschiedenis gedeelte? Hiermee demonstreerden we vroeger historische ambachten. Nu slapen we er vooral.

Hopelijk tot komend weekend,

Groeten Dick en Ida.

Locatie

stadspark Groningen
Paviljoenlaan 5
groningen, Groningen 9727 KE
Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Op magisch Samhain in Bourtange vind je trollen, elven en allerhande monsters. foto van een mooie griezel op de markt.Afbeelding van één van de tuinen van De Luie Tuinman. Heerlijk toeven hier. 6 Keer per jaar staat Embrace the World hier op een kleine markt.