How do they do it?

How do they do it? In allerlei varianten duikt het programma op.

Hoe worden ….. marshmellows gemaakt, of een piloten helm. Of een tee: het pennetje waarop je een golfbal legt.
Het programma is behoorlijk populair. En ik moet zeggen dat ik het vaak ook leuk vind. Wel afhankelijk van het onderwerp natuurlijk. Juist kleine producten die iedereen kent maar waarvan je niet weet hoe het gemaakt wordt vind ik interessant.

Ik ben dan ook vaak op zoek naar filmpjes over het maken van de producten die wij verkopen. En ik vond deze:

Het maken van Swaziland candles:

Even wat info: Swaziland ligt helemaal onderin Afrika, aan drie zijden ingesloten door Zuid-Afrika. Aan de andere zijde door Mozambique. Het klimaat is er sub-tropisch tot tropisch. Het land wordt geleid door koning Mswati III die een absolute macht heeft.

Volgens het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties leeft in Swaziland 69,2% van de bevolking onder de armoedegrens. Hierdoor is de situatie in het land gespannen hoewel er wel een positief reisadvies afgegeven wordt.

Het maken van bijzondere kaarsen is iets waar het land een goede inkomstenbron uit kan halen. Je vind ze in veel winkels. Onze kaarsen komen uit een fabriek die helemaal fairtrade draait. Een eerlijke prijs en goede werk omstandigheden.

How do they make: Swaziland candles: Klik hier voor het filmpje

Wil je weten welke kaarsen wij nog op voorraad hebben? KLIK HIER

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Zonnige foto met verschillende klankschalen, kussentjes en stokjes. Een prachtig product dat ook bij Embrace the World verkrijgbaar is.Stokjes palo santo die net in brand zijn gestoken. De warme oranje gele tinten verwijzen naar de warme geur die palo santo verspreid.