Koud weer? Ja, en?

Eindelijk.

Eindelijk lijkt het dan een beetje winter te worden. In het hoge noorden heeft de samenleving al een dag of wat plat gelegen vanwege de extreme ijzel. Kort maar hevig zullen we maar zeggen. Maar er zit nog meer koude aan te komen, en dan wil je het natuurlijk niet koud hebben. Maar dat hoeft ook niet.

Wanten 01

Wij verkopen heerlijk warme sjaals en handschoenen, beiden uit Nepal. Onze leverancier haalt deze spullen zelf uit Nepal, gaat enkele keren per jaar op bezoek en in februari wordt er weer een nieuwe zending verwacht. Maar gelukkig hebben wij nog het één en ander op voorraad. De handschoenen zijn gevoerd met fleece en voorzien van een klepje waarmee je er wanten van kunt maken. Klik op de foto’s om naar de producten te gaan.

 

 

 

 

 

 

Fair Trade. 

Onze inkoper wil, net als wij, graag bijdragen aan een betere wereld en Nepal is een arm land in ontwikkeling. Door onze samenwerking met deze importeur kunnen wij, samen met hem, bijdragen aan goed onderwijs en goede gezondheidszorg in dit land. Dit wordt gedaan door het steunen van enkele hulp- en ontwikkelingsprojecten. De belangrijkste daarvan is Help in Action.  Klik HIER om rechtstreeks naar de pagina te gaan.

Omslagdoek yakwol roodHeb je de nieuwe introductie foto’s op de home pagina al gezien? Dat is een schilderij van mijn eigen hand. Een veengebied in de buurt van Assen. Deze natuurgebieden zijn prachtig, heerlijk om tot jezelf te komen. Vandaar mijn keuze voor dit tafereel. Ik heb hem vorig jaar geschilderd. Hij past wel bij deze koude winterperiode lijkt me.

Het hele schilderij zie je hierboven: formaat 40 x 60 cm. Acryl op doek.

Koud weer? Ja, en? Geniet van onze nieuwe warme sjaals, mutsen en handschoenen.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Foto van één van de vele pittoreske huisjes in vestiging Bourtange, een dorpje waar Embrace the World vaak met zijn kraam te vinden is tijdens evenementen.Foto van bezig bijtje Ida Henstra, één van de twee eigenaars van fairtrade winkel Embrace the World.