De eerste markten

Al jaren gaan we regelmatig naar diverse evenementen, als deelnemer levende geschiedenis. Het verhaal vertellen van hoe men vroeger leefde. De evenementen waren meestal Middeleeuws, Keltische of Schots.

ons kampement Foto van ons middeleeuwse kampement.

Dat verhalen vertellen zit ons dus wel in het bloed. En het werken op evenementen ook. Maar nu slaan we dus een heel nieuwe weg in, die van standhouder.

Maar op welke markten of evenementen dan. We kozen eerst een paar braderieën dicht in de buurt. Echt veel lef hebben we nog niet. Niet hadden, want ik vind het nog steeds eng om dure evenementen te boeken. We hebben nog niet zo veel voorraad dat we een duur evenement zo maar kunnen betalen. Dus nog maar even niet de grote evenementen als Keltfest of Rapalje. Hoewel, die evenementen pas weer in het voorjaar zijn.

De braderiën kosten niet veel, maar leveren ook minder op. Dat bedoelde ik in mijn vorige blog ook met op zoek gaan naar waar mijn klanten zitten. Nu hebben we een paar leuke evenementen geboekt staan. Zeldzaam mooi in Olst, een zondags evenement en Magisch Samhain in Bourtange. Twee dagen lang gek doen en griezelen. En natuurlijk wel in bijpassende kleding. Zo komen onze middeleeuwse kostuums nog weer van pas.

Heel benieuwd hoe dat gaat worden. Maar dat is iets voor een volgende verhaal.

De markten waar we staan kun je vinden op de evenementen pagina. Klik hier voor evenementen

Update:

In verband met de corona uitbraak in 2020 zijn er momenteel geen evenementen.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Tekening van twee traditioneel geklede figuurtjes voor een wereldbol, het logo van Embrace the World