Abalone schelp met parels

9,50

Abalone schelp met parels

Prachtig om te zien, voor bijvoorbeeld sieraden en mooi om wierook of salie in te branden.

Deze schelp is bijzonder groot, 15 á 16 cm. De achterzijde is gepolijst, de binnenzijde is prachtig parelmoer. Hier zitten pareltjes in vast gegroeid.

Deze schelp kan geleverd worden met een standaard welke apart te bestellen is.

Let op: zorg bij het branden van wierook altijd dat er zand in de schelp ligt tegen de hitte.

Meer info zie hieronder.

1 op voorraad

Beschrijving

Abalone schelp met parels

Prachtig om te zien en mooi om wierook of salie in te branden. (Let op: altijd vullen met zand bij het branden van wieroken)

Deze schelp is bijzonder groot, 15 á 16 cm. De achterzijde is gepolijst, de binnenzijde is prachtig parelmoer. Hier zitten pareltjes in vast.

Deze schelp is tevens een pareltje om bijvoorbeeld sieraden of andere dierbare voorwerpen in te bewaren.

Voor meer Abaloneschelpen of een standaardje KLIK HIER

Parelmoer staat al eeuwen lang bekend om zijn zuiverende en opbeurende werking. De kracht van de schelp zit hem dus in de parelmoer.
Daarom worden dit soort schelpen vaak gebruikt om er witte salie in te branden en daarmee iemands aura of (leef)ruimte energetisch te reinigen. Leg bij deze toepassing van de schelp er een laagje zand in zodat hij niet te heet wordt.
 

Omdat het een natuurlijke substantie betreft wordt aangenomen dat het parelmoer van de Abalone schelp net zulke krachten in zich draagt als edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakraas. Vooral de hartchakra wordt verlicht van angst, verdriet en bezorgdheid. De link met het element water suggereert dat Abalone schelp een krachtige reiniger is.

Meditatie met de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. Abalone heeft de eigenschap om emoties te verzachten. Ze werkt positief in situaties waar samengewerkt moet worden. Ze stimuleert de intuïtie en psychische ontwikkeling.

Agemeen wordt gezegd dat de Abalone schelp rijkdom, kracht en een lang leven schenkt.

Extra informatie

Gewicht 255 g
Afmetingen 18 × 16 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Abalone schelp met parels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Sieraden doos bekleed met zilver metaal, met afbeelding van een pentagram in Keltisch vlechtwerk. op kleine pootjes. Binnenzijde zwart fluweel.Windgog van kokosnoot deksel met hieronder bamboe buizen. Wanneer het in de wind beweegt geeft het een mooi warm tinkelend geluid.