Afrikaanse vrouw met kind

44,95

Afrikaanse vrouw met kind

Hoogte 30 cm.

1 op voorraad

Beschrijving

Afrikaanse vrouw met kind – fairtrade

Hoogte 30 cm.

Materiaal: Polyresin

Polyresin

Wat is dat nu, polyresin? Het wordt ook wel polystone genoemd, en dat klopt, het beeld lijkt, voelt en klinkt als steen wanneer je het neerzet. Dat komt omdat het ook steen is. Polyresin bestaat uit een mix van verschillende soorten steen, die gemalen zijn. Welke steen is afhankelijk van het doel, de look and feel, en het materiaal dat voorhanden is. Dit mengsel wordt aangevuld met een hars. Hierdoor ontstaat een vloeibaar mengsel, dat gegoten worden.

Zo kan een producent van één ontwerp, meerdere afgietsels maken in een kortere tijd dan wanneer hij elk beeld opnieuw moet beeldhouwen. Bovendien gebruikt hij uiteraard zijn best gelukte exemplaar. Dit geeft hem de kans een beter inkomen te verdienen.

Afwerking

Wanneer het product is uitgehard wordt de mal verwijderd en de randen worden bijgewerkt door polijsten. Wanneer het is goedgekeurd kan het worden beschilderd. Als laatste finishing touch wordt het licht afgelakt. Het resultaat is een beeld dat zo hard en sterk is als een gewoon stenen beeld. Dat betekend ook dat het kan breken.

Ons advies is het beeld niet buiten te plaatsen. Zou je dat toch willen, zorg dan voor een extra laklaag. En zorg ervoor dat het niet om kan vallen.

OOK VOOR ANDERE DECORATIEVE ITEMS

Afrikaanse vrouw met kind is één van onze beelden. Zoek je decoratie voor in huis, maar is een beeld niet helemaal je smaak? Kijk dan eens bij onze andere interieurdecoratie. Hier vind je bijvoorbeeld prachtig aardewerk en mooie windgongs van bamboe. Daarmee geef je jouw interieur een unieke uitstraling.

BESTEL ONLINE OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je beelden of andere fairtrade producten van ons kopen? Bestel dan eenvoudig in onze webshop. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze artikelen. Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar 0528-220931 of te e-mailen naar info@embracetheworld.nl. Ons contactformulier invullen kan ook. Wij reageren zo snel mogelijk.

 

Extra informatie

Gewicht 820 g
Afmetingen 31 × 8 × 8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afrikaanse vrouw met kind” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

1

Start typing and press Enter to search

Houten olifant met zijn slurf naar beneden en witte slagtanden. Het hout is sterk gemarmerd en heeft daardoor lichte en donkere vlekken.Ornament voor aan de muur: een houten levensboom hanger gemaakt van Accaciahout. Hij is 20 centimeter groot en helemaal uitgezaagd.