Aanbieding!

Decoratieve objecten

7,50

1 op voorraad

Beschrijving

Decoratieve objecten: Twee verschillende houten lijstjes gevuld met gedroogde bonen en zaden. Een natuurlijke sfeermaker aan je muur.

Natuurlijke materialen.

Deze lijstjes zijn van robuust hout gemaakt en op de hoeken vastgezet met metalen beugeltjes. Het ene lijstje heeft een driehoekig kapje dat over de hoek heen valt. Op de andere lijst is er op elke hoek een hoekig beugeltje bevestigd. Deze metalen stukjes hebben een roestige look en zijn bevestigd met gelijksoortige spijkers. Het hout is grof van structuur en er zitten resten witte kleur op. Alsof er verf afgekrabd is.

Inhoud

De lijstjes zijn gevuld met verschillende natuurlijke materialen. Er is een frame in gezet waardoor er in elk lijstje drie vakjes ontstaan zijn. Elk vakje is gevuld met een andere inhoud. Dit alles is afgedekt met glas aan de voorzijde en een stevig afdekplaatje aan de achterzijde.

In het eerste:

  • roodbruine, middelgrote bonen
  • witte, middelgrote bonen
  • gedroogde maiskorrels

In het tweede lijstje:

  • Middelbruine, kleine bonen of kapucijners
  • lichtbruine, kleine bonen of kapucijners
  • Witte extra grote bonen

bevestigingen

De decoratieve objecten zijn geschikt om neer te zetten, ze hebben aan de achterzijde een standaard. Daarnaast zijn ze geschikt om op te hangen door middel van één van de twee haakjes. In beide gevallen kun je er voor kiezen om ze in hoge of in brede vorm te gebruiken.

Aan de achterzijde zijn de verbindingen ook nog versterkt met grove nieten.

Het formaat is: 23 x 18.5 x 2 cm. Exclusief het standaardje.

Aan de achterzijde zijn de lijstjes los te halen, het is dus mogelijk om eigen materialen er in te doen.

Meer decoratie items vind je bij de HOME DECO items.

Helaas ben ik niet goed genoeg op de hoogte om aan te kunnen geven welke bonensoorten er in de lijstjes zitten. Waarschijnlijk zou ik moeten zeggen: peulvruchten. Wanneer je het werkelijk wilt weten is deze website misschien verhelderend: PEULVRUCHTEN.NL

 

 

Extra informatie

Gewicht 1000 g
Afmetingen 23 × 18.5 × 5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decoratieve objecten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Twee aardewerken kandelaarset. In grijze beton look. Statige zuil of sokkel, met bolvorm in het midden en bovenaan plateau voor de kaars.Stoere rugtas van katoen. Met één groot vak en 3 kleine voor vakjes. Met houtjes touwtjes sluiting. Afkomstig uit Nepal. Bij Embrace the World