Dopper Blue Lagoon

12,50

De Dopper Blue Lagoon is een ideale vervanger voor de wegwerp waterflesjes voor onderweg. Je kunt hem zo in de vaatwasser parkeren (tot 65 graden) maar ook even met de afwasborstel is een optie.

Inhoud 450 ml.

Wij hebben De Dopper in diverse en wisselende kleuren leverbaar. Naast Blue Lagoon ook Hakuna Matata groen en Pink paradise rose.

Wil je weten waarom Dopper blue lagoon een goede keuze is, lees dan onze blog:  of hieronder bij de product informatie.

1 op voorraad

Beschrijving

De Dopper Blue Lagoon is een ideale vervanger voor de wegwerp waterflesjes voor onderweg. Je kunt hem zo in de vaatwasser parkeren (tot 65 graden) maar ook even met de afwasborstel is een optie.

De totale lengte van de Dopper is 23 cm. Zonder de “dop” is dit 17 cm. De doorsnede is 5 cm. De inhoud is iets minder dan 500 ml.

Wij hebben De Dopper in diverse en wisselende kleuren leverbaar. Naast Blue Lagoon ook Hakuna Matata groen en Pink paradise rose. En bovendien nog in Steel. Zie Hier

De Dopper wordt klimaat-neutraal in Emmen in Oost-Nederland geproduceerd en is vrij van BPA. Het wordt gemaakt van gerecycled materiaal en een deel van de opbrengst gaat naar waterprojecten in Nepal.

Wil je meer weten waarom Dopper blue lagoon een goede keuze is, lees dan onze blog:

Dopper heeft een vaste prijs, namelijk €12.50. Af en toe stunt er iemand met de prijs. Als kleine webshop met een goed doel kunnen wij ons dat niet permitteren.

Extra informatie

Gewicht 105 g
Afmetingen 24 × 6 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dopper Blue Lagoon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Oud Hollands bruin papieren zakje met venster. In het zakje zit hakhoning in de smaak cranberry. Met stickertje op de voorkant.Op de foto twee zee groene doppers, de kleur heet Hakuna Matata. Deze drinkfles heeft een grote opening voor makkelijk schoonmaken.