Out of Stock

Gebedsvlaggetjes klein

3,95

Gebedsvlaggetjes klein, originele Tibetaanse vlaggen. Totale lengte 1.70 meter.

Originele boeddhistische gebedsvlaggen.

Verkrijgbaar in 2 maten.

Voor grote  vlaggen klik je hier.

Uitverkocht

Beschrijving

Gebedsvlaggetjes klein, originele Tibetaanse vlaggen.

Gebedsvlaggetjes worden verondersteld vrede, compassie, kracht en wijsheid te verspreiden. Op de vlaggen staan gebeden en mantra’s geschreven. Door het het wapperen in de wind stuur je de gebeden en mantra’s de wereld in.

Boeddhisten geloven dat de goden hierdoor voorspoed brengen aan de ophanger, zijn familie, vrienden, bekenden en zelfs vijanden.

Door de vlaggetjes op hoge plekken op de hangen kan de ta, het windpaard, de zegeningen naar alle levende wezens brengen. Daarbij wordt de lucht zelf door de vlaggetjes gezuiverd.

Oude vlaggetjes verliezen vaak door weer en wind hun kleuren. Men geloofde dat dit komt doordat de gebeden langzaam worden opgenomen in de omgeving. Net als het leven een cyclus van dood en wedergeboorte is, hangen Tibetanen nieuwe vlaggetjes op naast de oude, om het zelfvernieuwende aspect aan het leven te symboliseren.

Voor grote vlaggen klik je hier.

Extra informatie

Gewicht 40 g
Afmetingen 18 × 5 × 2.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gebedsvlaggetjes klein” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Afbeelding van grote, heerlijk warme en zachte omslagdoeken van 80 centimeter bij 180 centimeter in verschillende kleuren, te koop bij Embrace the World.Een groene partytent met hieronder kleurrijke gebedsvlaggen wapperend in de wind. In twee maten, vast in het assortiment van Embrace the World.