Klankschaalset Ishana black/gold, 15 cm

43,95

Klankschaalset Ishana black/gold, 15 cm.

Deze set is compleet met vilten kussentje en aanslagklopper.

Gewicht schaal: 595 g.

1 op voorraad

Beschrijving

Klankschaalset Ishana black/gold, 15 cm. Deze set is compleet met vilten kussentje en aanslag klopper.

Zwart en goud

Dit is een mooie, middelgrote, klankschaal. Vaak is het zo dat hoe kleiner de schaal, hoe hoger het geluid. Maar deze schaal heeft een prachtig, warm en laag geluid. Dat wisselt uiteraard per schaal, afhankelijk van het gewicht. De schaal is gegoten en is daardoor mooi strak van vorm.

Zeer zuiver bij aanslag en eenvoudig te laten zingen. Het slaghoutje heeft een suède kant, waarmee het geluid warm en iets zachter klinkt. Je kunt ook de houten kant van het slaghoutje gebruiken. Hierdoor is het geluid wat scheller, maar even zuiver.

De klankschaal wordt geleverd samen met het slaghout en een kussentje.

Laten zingen.

De klankschaal sla je aan de buitenzijde aan, en ook bij het laten zingen, gebruik je de buitenzijde. Bij het laten zingen draai je met het slaghout rond de schaal, hierbij duw je het slaghout stevig tegen de rand van de klankschaal aan. Toen ik ging leren hoe je klankschalen gebruikt, vertelde mij iemand: het is alsof je door dikke erwtensoep roert. Wij moesten lachen, maar nu ik er op terugkijk, was de opmerking zo gek nog niet.

Waar je voor op moet passen  is dat je bij het draaien de klankschaal, de klankschaal niet van het kussen of je hand duwt. Dat is niet ondenkbaar, vooral bij kleinere klankschalen.

Je kunt klankschalen ook op je hand houden wanneer je ze aanslaat of er mee draait. Zorg er voor dat je je vingers niet om de schaal legt. Hierdoor demp je het geluid en zingen lukt dan zeker niet. Leg hem op je platte hand, of zet hem op de top van je vingers of op je vuist. Maar opnieuw, pas op dat hij er niet afvalt wanneer je wat al te hard slaat of draait. Wanneer het laten zingen van de klankschaal nog niet zo goed lukt is het uit te proberen om de houten kant van het slaghout te gebruiken. Dit gaat namelijk makkelijker dan met de suède kant.

Elke klankschaal klinkt anders. En ieder mens is anders. Vandaar het filmpje hieronder, zodat je kunt horen of dit een klankschaal is die jou aanspreekt. Wil je zeker weten of dit jouw klankschaal is ben je ook van harte welkom om te komen proberen. Wij hebben weliswaar geen fysieke winkel, maar bij ons thuis ben je welkom. Maak dan wel even een afspraak. Hiervoor kunt je contact met ons opnemen via het contactformulier , of telefonisch een afspraak maken.

Deze Klankschaalset Ishana black/gold, 15 cm.  is één van de meditatie artikelen van Embrace the World. Klik hier voor meer.

Kijk voor meer filmpjes op het Youtube kanaal van Embrace the World

 

Extra informatie

Gewicht 700 g
Afmetingen 20 × 13 × 16 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Klankschaalset Ishana black/gold, 15 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Klankschaal met zwarte onderkant. De rand en binnenkant zijn gepolijst en zien eruit als goud. Zwart kussentje en aanslagstok met rode suede.Op de foto de buitenzijde van een handgeklopte klankschaal op een zwart vilten kussentje. Met een aanslagstok bekleed met zwarte suede.