Koperen wierookbrander op voet

15,00

Koperen wierookbrander op voet

Let op: de wierookbrander wordt per stuk verkocht. De prijs is dan ook een éénheidsprijs.

Doorsnee: 7 cm. Hoogte: 17 cm.

2 op voorraad

Beschrijving

Koperen wierookbrander op voet

Sierlijke wierookbrander

Deze brander is van koper gemaakt en staat op een voet waardoor het een elegant geheel is. De bovenste rand van de kom is sierlijk uitgesneden met hartjes, het deksel is uitgesneden met sterren en maantjes.

Omdat de brander op een voet staat is wordt de ondergrond niet erg heet. In het kommetje kun je een kegeltje of een kooltje met kruiden branden. Het advies is wel dat er eerst wat zand, (zilverzand bijvoorbeeld) onder in het kommetje gedaan wordt. Dit is voor het behoud van je brandertje. Het absorbeert de hitte en voorkomt brandvlekken in het metaal.

ONTDEK OOK ONZE ANDER WIEROOKPRODUCTEN.

Naast deze koperen wierookbrander op voet vind je in ons assortiment diverse brandertjes, kooltjes en verschillende soorten wierook en kruiden. Bijvoorbeeld Palo Santo en Salie. Ben je geïnteresseerd in meditatie artikelen? Kijk dan eens bij onze karimba’s en klankschalen. Om je eigen rustgevende momenten te creëren of misschien zelfs wel een altaartje in te richten.

BESTEL IN DE WEBSHOP OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Of je nu een windgong van bamboe of een ander materiaal wilt; bij ons heb je een grote kans van slagen. Bekijk online ons assortiment, lees de productinformatie en maak je keuze. Wil je meer weten over onze producten? Bel dan gerust naar 0528-220931, stuur een e-mail naar info@embracetheworld.nl of vul ons contactformulier in. Dan reageren wij zo spoedig

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 17 × 7 × 7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koperen wierookbrander op voet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Houten olifant met zijn slurf naar beneden en witte slagtanden. Het hout is sterk gemarmerd en heeft daardoor lichte en donkere vlekken.Kleine wierookbrander van koper. Er is een dekseltje met gaatjes die er op hoort. Deze zijn kleurig beschilderd in wisselende kleuren.