Out of Stock

Sieraden doos Lotus koper

12,50

VOOR SIERADEN OF TAROTKAARTEN 

Bekleed met koper en fluweel

Afmeting: 18 x 13 x 6 cm.

Uitverkocht

Beschrijving

Sieraden doos, Lotus, koper.

Deze doos met lotus bloem is belegd met koper metaal.

Twee scharnieren aan de binnenzijde, en met zwart fluweel bekleed, om je sieraden veilig te bewaren tegen krassen. De doos staat op kleine pootjes.

Deze sieraden of tarotkaarten doos wordt ook gebruikt als tarot doos, om je kaarten in te bewaren.

Afmeting: 18 x 13 x 6 cm.

De Lotus bloemVijver met bladeren en een rose lotusbloem. In het nederlands noemen we het een waterlelie. De foto is ter illustratie van het artikel.

Er zijn veel overeenkomsten tussen de ons welbekende waterlelie en de Aziatische lotusbloem. Genetisch zijn ze niet verwant, maar ze lijken wel erg op elkaar. De lotusbloem is tot een symbool geworden, hij staat voor reinheid, zuiverheid, schoonheid en een goed huwelijk. In het hindoeïsme is het het symbool van welvaart.

De reden dat hij voor zuiverheid staat is vanwege het bijzondere effect van de bloem. Hoewel de plant van moerasachtig water houdt, blijft de bloem schoon, zonder maar een spatje. Dat komt doordat de bloemblaadjes een bepaalde structuur hebben waardoor hij water en vuil afstoot.

BESTEL IN DE WEBSHOP OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Of je nu een sieraden doos, Lotus, koper wilt of een ander opbergartikel; bij ons heb je een grote kans van slagen. Bekijk online ons assortiment, lees de productinformatie en maak je keuze. Wil je meer weten over onze producten? Bel dan gerust naar 0528-220931, stuur een e-mail naar info@embracetheworld.nl of vul ons contactformulier in. Dan reageren wij zo spoedig

Embrace the World is eveneens eigenaar van www.natuurlijkehakhoning.nl, groothandel in hakhoning.

 

Extra informatie

Gewicht 430 g
Afmetingen 18 × 13 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sieraden doos Lotus koper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Deze sieraden doos met lotus is van hout, maar bekleed met zilver metaal. Hij staat op kleine pootjes. Binnenzijde afgezet met zwart fluweel.Sieraden doos bekleed met zilver metaal, met afbeelding van een pentagram in Keltisch vlechtwerk. op kleine pootjes. Binnenzijde zwart fluweel.