Out of Stock

Sieraden doos, Mandala, koper

12,50

Voor Sieraden of tarotkaarten 

Bekleed met koper en fluweel

Afmeting: 18 x 13 x 6 cm.

Uitverkocht

Beschrijving

Sieraden doos, Mandala, koper 

Doos voor tarotkaarten of sieraden.

Deze doos met Mandala is belegd met koper metaal.

Twee scharnieren aan de binnenzijde, en met zwart fluweel bekleed, om je sieraden veilig te bewaren tegen krassen. De doos staat op kleine pootjes.

Deze sieraden of tarotkaarten doos wordt ook gebruikt als tarot doos, om je kaarten in te bewaren.

 

Afmeting: 18 x 13 x 6 cm.

Mandala

Een Mandala is een kunstuiting dat op een geometrisch patroon gebaseerd is. De kunst is afkomstig uit het Hindoeïsme overgewaaid naar het Boeddhisme. Veel mensen kennen het als een gebruik van Tibetaanse monniken.

Een mandala kan getekend of geschilderd zijn, in één kleur, maar meestal is het ontwerp multicolor. De meest bijzondere manier van mandala’s maken is wel de mandala van zand. Boeddhistische monniken gebruiken vele kleuren zand, en strooien deze kleuren in een prachtig patroon op de vloer. Erg kwetsbaar natuurlijk. Het doel van het maken van een zandmandala is dan ook de kunst van het niet hechten aan voorwerpen, maar ook aan eigenwaarde. Zodra een monnik zijn mandala klaar heeft wordt deze resoluut weggeveegd. Al moet ik toegeven dat ik twee maal een zandmandala heb gezien die beschermt werd met een glazen kap en mocht blijven liggen. Gelukkig, want het is een pracht stukje werk.

 

BESTEL IN DE WEBSHOP OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Of je nu een sieraden doosje wilt of een ander opbergartikel; bij ons heb je een grote kans van slagen. Bekijk online ons assortiment, lees de productinformatie en maak je keuze. Wil je meer weten over onze producten? Bel dan gerust naar 0528-220931, stuur een e-mail naar info@embracetheworld.nl of vul ons contactformulier in. Dan reageren wij zo spoedig

Embrace the World is eveneens eigenaar van www.natuurlijkehakhoning.nl, groothandel in hakhoning.

 

Extra informatie

Gewicht 430 g
Afmetingen 18 × 13 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sieraden doos, Mandala, koper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Kokosnoot in ei vorm. Hierop zit een groene draak met open gesperde bek en poten beschermend om het ei. De kokosnoot is een spaarpot.Twee schaaltjes gemaakt van een halve kokosnoot. Eén schaaltje ligt op de kop, buitenkant glad gepolijst, binnenkant glanzend zilvergrijs.