Out of Stock

Tingsha’s met symbolen

23,50

Tingsha met symbolen

De symbolen geven de mantra Om Mani Pad Me Hum weer.

(ook aan de binnenzijde zijn fijne symbolen te zien.)

Uitverkocht

Beschrijving

Tingsha’s met symbolen

Tingsha’s worden, net als klankschalen, in het algemeen van zeven metalen gemaakt. Ze worden in het boeddhisme gebruikt bij ceremonieén, maar waren al in gebruik voor de komst van het boeddhisme. De symbolen op deze tingsha’s geven de woorden: Ohm Mani Pad Me Hum weer, dit is een zeer beroemde mantra.

De zuivere klank van een paar tingsha’s heeft een bijzondere invloed op de werking van de geest. Wanneer men voor elk oor zo’n klinkende tingsha houdt, ontstaat een ‘stereo-effect’. Het voelt alsof de klank gaat rondzingen in je hoofd.

In Tibetaans-boeddhisme worden tingsha’s gebruikt op verschillende manieren gebruikt. Bij bepaalde meditatievormen brengt de heldere klank de tijdens de oefening afgedwaalde meditatieleerling terug in de heldere leegte van het niet-denken. Dit klankeffect is er onmiddellijk, bij de eerste tik, en het blijft doorwerken ook nadat het geluid niet meer hoorbaar is.

In dit korte filmpje krijg je een indruk van het geluid van Tingsha’s, let wel, het kan licht afwijken van het getoonde geluid. KLIK HIER voor het filmpje

Voor andere modellen: KLIK HIER

 

Extra informatie

Gewicht 235 g
Afmetingen 10 × 10 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tingsha’s met symbolen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Meridiaankogels in een sierdoosje bekleed met rode, bewerkte stof. Kogels in een stijlvolle grijze kleur met Yin en Yang. Emaille ingelegd.